Ontharing 

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. De haren worden met hars helemaal verwijderd met wortel en al.

Na het harsen zal het gemiddeld 3-6 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.
Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je - in tegenstelling tot scheren - na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Body sugaring

Alle voordelen op een rij

100% natuurlijk

Sugar pasta bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediŽnten het wordt niet getest op dieren en het veroorzaakt geen allergische reacties. Het is zo puur dat het eetbaar is.

Lage gebruikstemperatuur

De pasta wordt aangebracht op lichaamtemperatuur waardoor er geen kans is op brandwonden. Door zijn lage gebruikstemperatuur wordt de bloedsomloop niet verhoogd en is ontharen bij spataders en varicose aders geen probleem.

Wateroplosbaar

Suiker kan gemakkelijk worden verwijderd met water.

Minder pijnlijk en Minder irritatie

Omdat suiker niet aan de huid kleeft en het haar in zijn natuurlijke groeirichting wordt verwijderd is een ontharing met sugar haast pijnloos. Sugar is zacht voor de huid zodat je verschillende keren over dezelfde plaats kunt gaan zonder de huid te irriteren.

Minder afgebroken haartjes, Minder ingegroeide haartjes

Eťn van de meest voorkomende problemen bij harsen is een snelle hergroei als gevolg van afgebroken haartjes. Bij een harsbehandeling breekt 15 tot 30%. Omdat hars verhard rond het haartje breekt het gemakkelijker af aan of net onder het huidoppervlak. Bij "sugaring" vloeit de pasta rond het haartje waardoor het plooibaar wordt. Het haar wordt in de groeirichting verwijderd zodat het intact blijft.