Noon Aesthetics

Met trots kan ik zeggen dat ik NOON Therapist ben en mag werken met dit mooie merk:

De NOON Aesthetics productlijn biedt oplossingen en indrukwekkende resultaten voor verschillende huidproblemen, zoals huidveroudering, zonneschade, hyperpigmentatie, verlies van elasticiteit, acne en nog veel meer. Het assortiment bevat professionele producten met zeer hoge concentraties van actieve ingrediënten en werkzame stoffen die de huid effectief behandelen zonder de ongewenste bijwerkingen zoals irritaties, branderigheid, roodheid of onaangenaam gevoel. Dit is uitsluitend te danken aan het gepatenteerde DermShield™ technologie dat geen enkel ander merk kan bieden.

NOON - Binding Aesthetics and Science
De naam NOON verwijst naar een filosofisch principe uit de oudheid dat de oorspronkelijke kracht van water beschrijft wat het grondbeginsel is van alles op de aarde wat daaruit voortgekomen is en wat nu leeft. Dit principe is de kern van NOON en zet zich voort in alle producten, technologieën en processen.


Professionele huidverbetering is een onlosmakelijke samenspel van kwaliteit, voortreffelijkheid en professionaliteit, gecombineerd met de toonaangevende innovaties en technologieën uit de medische wetenschap en cosmetische branche. Met dit als uitgangspunt heeft NOON unieke en efficiënte esthetische producten voor huidverbetering ontwikkeld die uitsluitende de beste resultaten bieden voor professionals en hun klanten.


Wat NOON producten onderscheidt van andere producten is de mogelijkheid om de meest effectieve huidbehandelingen te geven, zonder de gebruikelijke bijwerkingen zoals irritaties, branderigheid, roodheid en onaangenaam gevoel. Dit is te danken aan het gepatenteerde DermShield™ toevoeging dat het mogelijk maakt om een paraceutische productlijn te ontwikkelen met een doorbraak in ongekend hoge concentraties actieve werkstoffen en ingrediënten. Hiermee biedt NOON als eerste innovatieve en indrukwekkende resultaten voor een grote variatie aan huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, zonneschade, verlies van elasticiteit, vlekken, acne, eczeem en nog veel meer, zonder de typerende bijwerkingen.


Daar waar andere merken aan hun grenzen zitten van wat mogelijk is, omdat hogere doseringen eenvoudigweg niet mogelijk zijn zonder vervelende bijwerkingen, gaat NOON wel verder met hogere doseringen dankzij DermShield™.


NOON is dan ook het enige merk ter wereld dat in de categorie Paraceutisch valt, omdat het resultaten biedt die tot nu toe alleen met farmaceutische (medische) producten haalbaar waren, die toegepast en uitgevoerd kunnen worden door de gespecialiseerde en betere schoonheidsspecialiste.

De huid:
Huidcondities en oplossingen

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en neemt ongeveer één-zesde van het totaalgewicht in beslag. In deze context fungeert de huid als een barrière tussen ons lichaam en de omgeving en vervult succesvol een aantal essentiële functies die van belang zijn voor de bescherming van het lichaam en de gezondheid.

In de klassieke huidanalyse gaat men altijd uit van de huidtypes zoals, droge huid, gemengde huid, vette huid, rijpere huid, gevoelige huid, etc. en wordt de behandeling en productadvies daarop afgestemd. Dit is ouderwets en totaal achterhaald. Ongeacht wat het huidtype is, is de huidconditie en/of huidprobleem van belang voor de juiste diagnose en behandeling, het huidtype is alleen van belang voor het afstemmen en finetunen van de productkeuze.
In de moderne diagnose en analyse techniek worden de huidtypes beperkt tot slecht drie basistypes: normaal, vet en droog. Elk huidtype heeft bepaalde kenmerken dat een aanpassing van de behandeling en productadvies vergt. Echter kan het huidtype gedurende het leven veranderen onder invloed van onder andere gezondheidsstatus, klimaat- en milieueffecten en stress, waardoor andere of aanvullende behandelingen of producten nodig zijn. De essentie zit echter in de huidcondities die tot huidproblemen kunnen leiden. Bijvoorbeeld gedehydrateerde huid (dit is iets anders dan droge huid), hyperpigmentatie of zelfs huidveroudering. Voorts hebben huidaandoeningen als verschillende soorten acne, seborrhea (eczeem), rosacea, allergieën, etc. een wezenlijke invloed op de keuze van behandeling en producten. Door de nieuwe diagnosemethode worden meerdere aspecten in beschouwing genomen, gecombineerd en waarden aan toegevoegd, waardoor en 16 verschillende huidcondities worden gedefinieerd met in totaal 56 subcategorieën. Nu de
NOON Huid Therapeut met de nieuwe diagnosemethode dermate gedetailleerd in de diepte kan analyseren, kunnen de meest perfecte behandelplannen en productadviezen voorgesteld worden.

Terug