Make-up

Wij werken met de make-up van La Bella Donna

La Bella Donna is een revolutionair innovatief verzorgings concept: natuurlijke Mineralen die zich gedragen als make-up en tegelijkertijd goed zijn voor de huid. Het is een volledig gamma van minerale formules die de huid respecteren, herstellen en beschermen. Niet alle mineralen zijn van gelijke kwaliteit en hebben dezelfde eigenschappen. La Bella Donna's mineralen bevatten alleen pure mineralen uit gesteente die unieke voordelen bieden die je niet kunt vinden in andere producten..

Titanium dioxide als een van de belangrijkste mineraal van La Bella Donna zorgt voor een geïntegreerde volledig spectrum natuurlijke zonnebescherming (UVA-UVB / SPF20-50) die de hele dag duurt.
De loose mineral foundation dat enkel bestaat uit 4 kwalitatieve mineralen blijft op de huid liggen zodat het uiterst licht aanvoelt, de huid laat ademen en tevens de poriën niet verstopt.
Doordat het poeder ultra fijn gemalen is blijft het zeer goed zitten waardoor 1 maal opbrengen per dag voldoende is, zelfs wanneer U gaat sporten, gaat zwemmen of andere waterrijke activiteiten. Omdat er geen ingredienten worden gebruikt voor de hechting is het verwijderen een kinderspel en hoeft men slechts de makeup af te spoelen met een milde cleanser.

La Bella Donna's mineralen hebben een licht werende kwaliteit en daarmee de verschijning van fijne lijntjes en rimpels op de huid onmiddellijk verminderen.

Een ander groot voordeel van de gebruikte mineralen zijn de vier ingrediënten die synergetisch werken om het vochtgehalte in de huid in evenwicht te houden. Daarom hebben ze voor elke leeftijd en huidtype een toegevoegde waarde.
De loose mineral bevat geen enkel ingrediënt dat ofwel iets toevoegt of wegneemt van de huid; het natuurlijk evenwicht en balans is de sleutel waarom La Bella Donna zo vaak de oplossing is voor huidprobleem zoals: acne, droge huid, rosacea, melasma, eczeem, psoriasis. Bij het ouder worden zal de huid steeds meer zijn natuurlijke weerstand verliezen, de lijn van La Bella Donna is dan een uitkomst om problemen te voorkomen en de huid te ondersteunen om weerstand te bieden.

La Bella Donna verzorgingslijn, gebaseerd op mineralen en natuurlijke ingrediënten, bieden een innovatief alternatief voor chemische make-up om de gezondheid van de huid en het lichaam te verbeteren.
Onze huid is ons grootste orgaan en alles wat we op de huid plaatsen wordt gefilterd door de lever, net als het voedsel dat we eten. We willen voorkomen chemische stoffen te absorberen in ons lichaam.

La Bella Donna is geschikt voor iedereen;
- of u nu huidproblemen heeft,
- het belangrijk vindt natuurlijke producten te gebruiken,
- of gewoon de beste kwaliteit makeup wilt hebben met alle positieve eigenschappen die u zult ervaren met het gebruik van La Bella Donna.

Bruidsmake-up

Het is in ons salon mogelijk om een bruidsmake-up te laten aanbrengen. De eerste afspraak komt u en bespreken

we samen de kleuren en brengen we de make-up aan, dit is de proefmake-up.

Op de trouwdag zelf komt u tot bij ons naar de salon (na de kapper) of ik kom tot bij uw thuis voor uw

bruidsmake-up zoals afgesproken.

In de prijs zit ook de gebruikte lippenstift inbegrepen zodat u die wanneer nodig steeds kan aanbrengen

gedurende de dag.

85.00

*********************************

Feestmake-up

Ook als u een feestelijke avond heeft kunt u bij ons terecht om u eens mooi op te laten maken!

27.50