Gelnagels

Gel op eigen nagel

Gel is een stroperige substantie die in verschillende lagen wordt aangebracht en word uitgehard onder een UV-lamp. Het resultaat is een flexibel, stevige en natuurlijk ogende nagel.

Ook acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje. Vooral aan te raden bij nagelbijters.

De nagels worden opgeruwd en verstevigd een mooi wit of gekleurd randje maakt de nagel mooi elegant en verzorgd. De nageltjes worden mooi in de gewenste vorm gevijlt.

*********************************

Gel met verlenging

Indien u uw nagels langer wilt worden deze verlengd met een tip of sjabloon. Ook hier wordt de nagel mooi afgewerkt met een wit of gekleurd randje of volledig gekleurd.

*********************************

Bijwerking

Dit gebeurt best om de 3 4 weken. De natuurlijke nagel groeit, hierdoor komt er aan de nagelriem een stukje nagels vrij dat niet meer bedekt is met gel. Ook het witte randje zal naar voren schuiven. De nagels worden ook langer en kunnen sneller gaan breken.

*********************************

Nagels tenen

In de zomer is een mooi verzorgde voet ook belangrijk en dan kan u ook gel laten plaatsen op de teennagels. Steentjes en fantasie is ook mogelijk op de tenen.

*********************************

Verwijderen van gelnagels

Wil je of moet je je kunstnagels laten verwijderen dan kan je dit best zelf niet gaan proberen, want als je hier geen kennis van hebt kan je je natuurlijke nagel gaan beschadigen. Wij verwijderen ze op een profesionele manier en zetten er een beschermlaagje op.

*********************************